سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آرزوی کوچک

در حالت عادی هر فرد بالغ و سالم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود احتیاج به 1 گرم پروتئین قابل جذب دارد . پروتئین میوه ها در مغز گردو پروتئینی بنام ژوگلانزین (Guglansine) می باشد. همچنین در مغز فندق پروتئینی بنام کوریلین (Coryline) یافت شده است .

پروتئین میوه ها

پروتئین میوه ها

پروتئین میوه ها برای سلامت بدن الزامی است . در حالت عادی هر فرد بالغ و سالم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود احتیاج به 1 گرم پروتئین قابل جذب دارد . واضح است این مقدار پروتئین در صورتی کافیست که احتیاج بدن از لحاظ قند و چربی در حد لازم تامین گردد تا پروتئین ها فقط صرف نیازهای ساختمانی ، رشد و نوسازی سلولهای بدن شوند .

پروتئین میوه ها در بدن

درباره تامین پروتئین بدن انسان به چند عامل باید توجه کرد :

مقدار پروتئین – کیفیت و ترکیب پروتئین ، درجه هضم آن ، وزن و سطح بدن انسان ، سن و جنس ، مرد یا زن ، مراحل مختلف زندگی یعنی کودک – بلوغ – حاملگی و شیردادن .

به طور کلی برای اینکه تعادل ازت بدن حفظ شود انسان بالغ روزانه به 80 تا 100 گرم پروتئین احتیاج دارد و کودکان روزانه 30 تا 40 گرم احتیاج دارند . ولی مادران باردار باید مقداربیشتری پروتئین مصرف کنند . زیرا مطالعات اخیر نشان داده است که وزن نوزادان در هنگام تولد مربوطست به مقدار پروتئینی که مادر در دوران حاملگی مصرف کنند ، زیرا مطالعات اخیر نشان داده است که وزن نوزادان در هنگام تولد مربوطست به مقدار پروتئینی که مادر در دوران حاملگی مصرف کرده است .یعنی نوزاد نارس مربوط به مادرانی بوده است که دچار کمبود پروتئین بوده اند .

میوه ها اصولا در تامین آب ، موادمعدنی ، و مواد قندی بدن رل عمده تری دارند . مع الوصف پروتئین بسیار ساده ( هلو پروتئین ) به مقدار 0/5 تا 1/5 درصد در ترکیب میوه سیب ، گلابی ، انجیر ، زرد آلو ، گوجه و گیلاس بکار رفته است .

پروتئین میوه ها در مغز گردو پروتئینی بنام ژوگلانزین (Guglansine) می باشد و در مغز فندق پروتئینی بنام کوریلین (Coryline) پیدا کرده اند .  به گزارش اسان طب یکی از نکات بسیار مهم و جالب در مورد پروتئین میوه ها توجه این است که اخیرا از آفریقای غربی میوه هایی بومی بدست آورده اند که پروتئین این میوه ها قدرت شیرین کنندگی زیادی دارند . به طوری که می توان آنها را برای شیرین کردن غذا هم بکار برد . این مواد را تحت نام شیرین کننده های پروتئینی Protein Sweeteners بررسی نموده و گزارش داده اند که بعضی از آنها تا 1500 مرتبه و بعضی دیگر تا 3200 مرتبه شیرین تر از شکر هستند . لذا دانشمندان بدو منظور سعی دارند این میوه ها را در جای دیگر پرورش دهند .یکی به جهت اینکه حاوی پروتئین بوده برای بدن بسیار مفید هستند . دوم اینکه شیرینی انها چون از دسته پروتئین ها می باشد نه تنها برای بیماران مبتلا به مرض قند با ارزش است بلکه برای افراد سالم اجتماع نیز بسیار مفید خواهد بود و انسان را از مصرف قندهای معمولی تا حدی بی نیاز می کند و این مسلما در بهداشت بشر اثر شایان توجهی خواهد داشت .

نام میوه هایی که حاوی شیرین کننده های پروتئینی یا پروتئین میوه ها می باشند عبارتست از :

1-میوه میراسل Miracel fruit

2-یک انگور به نام Serendipity berries

این انگور که در نواحی کنگو ، سودان و رودزیای جنوبی یافت می شود رنگ قرمز دارد .

3- کاتمفی (katemfe) که در آفریقا می روید . از این میوه برای شیرین کردن چای ، مشروبات دیگر ، و حتی تهیه نان شیرینی استفاده می شود .

 

منبع مطلب پرتئین میوه ها : سایت آسان طب

http://asanteb.com/